Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПЕРСПЕКТИВИ «АКАДЕМІЧНОГО»

pic
Для сучасних людей, які розуміються на комфортному житті, доволі очевидно, що саме тут, в районі «АКАДЕМІЧНИЙ», який небезпідставно вважається перспективним і який динамічно розвивається, можна знайти омріяну квартиру.
А все тому, що саме в цьому місці, яке насичене об’єктами розвиненої інфраструктури, від якого 10 хвилин до центру міста, а маршрутним таксі дістатися можна іншого кінця міста, - будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» рік за роком зводять найсучасніший район Вінниці.
Нові забудови з’являються з використанням найсучасніших матеріалів і технологій, з детально продуманим простором прибудинкових територій, насичених дитячими і спортивними майданчиками, зонами відпочинку та зеленими насадженнями, розумною достатністю ергономіки приміщень, і різноманітних планувань квартир.
Не стануть винятком багатоповерхові споруди, які заявляться в «АКАДЕМІЧНОМУ» у 2021 році. Як і планувалося, продовжується забудова ІV кварталу.
Зокрема, з’явиться багатоквартирний житловий будинок №5 на вулиці Тимофіївській, а також три багатоповерхівки, які побудують на вулиці Миколаївській. Омріяне помешкання можна буде обрати з поміж 536 квартир.
Для забезпечення електроживлення району «АКАДЕМІЧНИЙ» планується введення в експлуатацію підстанцію 110/10кВт та ЛЕП 110 кВ.
В цьому році в «АКАДЕМІЧНОМУ» планується початок будівництва нового, вже другого в цьому районі, дитячого садка.
А як відомо, Концерн «ПОДІЛЛЯ» не порушив жодного взятого на себе зобов’язання.

Читайте також:

news
ЕЛЕКТРИЧНИЙ - ОЗНАЧАЄ ЗАОЩАДЛИВИЙ

22 січ. 2021 р.

Система опалення – важлива складова в організації комфортного мікроклімату будь-якого приміщення

Читати детальніше
news
«АКАДЕМІЧНИЙ» МАТИМЕ СВОЮ ЕЛЕКТРИЧНУ ПІДСТАНЦІЮ

30 січ. 2021 р.

Як відомо, новобудови, які з’являються в районі «АКАДЕМІЧНИЙ», будуть опалюватися електрикою

Читати детальніше