Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЕЛЕКТРИЧНИЙ - ОЗНАЧАЄ ЗАОЩАДЛИВИЙ

pic
Система опалення – важлива складова в організації комфортного мікроклімату будь-якого приміщення. Примітно, що саме при переході на опалення електрикою, і з прагненням знизити витрати на обігрів, облаштовується справжнісінький енергоефективний будинок.
Розуміючи це, керівництвом Концерну «ПОДІЛЛЯ» було прийнято рішення про перехід від газового опалення новобудов до електричного. Отож в усіх багатоповерхівках, які нині будуються в районі «АКАДЕМІЧНОМУ», буде встановлено електричні системи опалення.
Як підкреслює генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко, таке рішення є виваженим, і продиктованим умовами сьогодення:
-Вивчаючи досвід закордонних колег, ми звернули увагу на те, що в нових будинках надається перевага електричному опаленню. Його переваги очевидні, адже ККД електричного котла високе, досягає 96-99%. Принцип роботи заснований на перетворенні електричної енергії в тепло, за рахунок якого нагрівається теплоносій, який розповсюджується по трубах і радіаторах будинку.
Утепливши будинок і знизивши втрати тепла через стіни, стелю, підлогу, віконні прорізи і вхідні двері, істотно змінюється обсяг електроенергії, що витрачається котлом кожної квартири . Чим менше тепловтрати, тим нижчою є температура теплоносія, необхідна для комфортного обігріву приміщення, і, відповідно, нижче витрати електрики.
Це дозволяє досягти певної економії. Головне, щоб майбутні мешканці грамотно продумали режим роботи свого котла, перевівши основне навантаження на нічний час, коли діє більш дешевий тариф. Налаштувавши параметри обігріву, і досягається відмінний економний результат зі збереженням комфортного мікроклімату як в кожній квартирі, так і в будинку.

Фотозвіт

Читайте також:

news
КОНЦЕРН «ПОДІЛЛЯ» ТА ТОВ «БМУ-3" УДОСТОЄНО ПРЕМІЇ «ВИБІР КРАЇНИ»

27 лист. 2020 р.

Щороку премія «Вибір країни» обирає найкращих

Читати детальніше
news
НОВІ ТРАДИЦІЇ РАЙОНУ «АКАДЕМІЧНИЙ»

16 січ. 2021 р.

Район «АКАДЕМІЧНИЙ» з кожним днем стає знаковим. Свій вибір на користь заміського життя роблять все більше молодих родин

Читати детальніше