Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПОКИ ВИ ОЧІКУЄТЕ НА МАГІЮ НОВОРІЧНИХ ДНІВ, КОНЦЕРН «ПОДІЛЛЯ» СТВОРЮЄ ЇЇ

pic
Попри морози і сніговії, будівельники роблять усе для того, щоб з’явилася мрія. Вона – у вогниках за вікнами теплих будинків АКАДЕМІЧНОГО, в багатофункціональних сучасних дворах, які наповнюватимуться енергію мешканців, і стануть найулюбленішим місцем на Землі.
Зовсім скоро частиною міста стане і новий багатоповерховий будинок, який став примітним здалеку. Виконаний в одному стилі з іншими забудовами району, 8 будинок ІІІ кварталу має свої особливості. 119 квартир зручно розташовані в 4 під’їздах. Будівельники завбачливо передбачили: тут можуть проживати і найбільш вразливі мешканці. Адже для них встановлено ліфти, в які потрапляєш без перешкод з «нульового» поверху. У внутрішньому майданчику новобудови завершуються роботи з впорядкування зон відпочинку та розвитку для дітей. Традиційно для забудов від Концерну «ПОДІЛЛЯ» в будинку виконано утеплення, оздоблення, скління. Всі ці складові відповідають найвищим стандартам сучасного будівництва.
Наразі в будинку завершуються роботи, які передують здачі в експлуатацію. В найближчий період ця подія матиме місце. Відтак, в будинку, який матиме адресу місто Вінниця, вулиця Олександрівська, 5, можна буде обрати квартиру своєї мрії

Читайте також:

news
«єОселя» ЗДІЙСНЮЄ МРІЇ

10 лист. 2023 р.

Майже рік працює програма «єОселя». Інтерес до програми не згасає, адже українці можуть придбати житло під іпотеку

Читати детальніше
news
НОВОРІЧНЕ ДІЙСТВО ДІТЯМ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

6 січ. 2024 р.

Свято дітям захисників нашої країни влаштували в ресторані АSTI

Читати детальніше