Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

"СОНЯЧНИЙ" БУДИНОК В "АКАДЕМІЧНОМУ"

pic
Його не можливо сплутати з іншим багатоповерховим будинком. Світлий, оригінальний, з елементами "сонця", він одразу притягує до себе увагу.
Будівельники Концерну "ПОДІЛЛЯ" прагнули, аби 2 будинок IV кварталу не поступався характеристиками іншим забудовам компанії.
Без перебільшення, їм це вдалося.
Різна поверховість будинку (від 6 до 8 поверхів) робить його нестандартним і сучасним. Двосторонні ліфти додадуть зручностей усім мешканцям, навіть маломобільним. Для молодих родин, а таких в районі "АКАДЕМІЧНИЙ" проживає більшість, теж гарна новина: зовсім поруч - дитячий садок №15 Вінницької міської ради. Отож, відстань у кілька хвилин, - і дітлахи в надійних руках вихователів. Ввечері можна насолоджуватися зеленою зоною, яка зовсім поруч, прогулюючись усією родиною. Решта вигод району "АКАДЕМІЧНИЙ" теж близько: здійснити покупки чи відвідати лікаря можна, не витрачаючи час на дорогу та черги.
Наразі йдуть останні приготування до введення в експлуатацію будинку: дофарбовуються елементи фасаду, встановлюються гойдалки, лави, тренажери у внутрішньому дворі будинку. Незабаром почнуть оселятися родини в 139 квартирах 2 будинку IV кварталу найсучаснішого району Вінниці.

Читайте також:

news
ІДЕАЛЬНИЙ БУДИНОК ДЛЯ СВОГО МАЙБУТНЬОГО

20 черв. 2019 р.

Автор будинку №3 VIII кварталу - Концерн "ПОДІЛЛЯ" не перестає приємно дивувати.

Читати детальніше
news
ЩЕ ОДНА ПРИКРАСА «АКАДЕМІЧНОГО»

7 лип. 2019 р.

Просторий, креативний, сучасний, - так можна назвати будинок, над яким лише розпочали роботи будівельники Концерну "ПОДІЛЛЯ".

Читати детальніше