Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ТАРАС ПРИСЯЖНЮК, ДИРЕКТОР ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН», ОТРИМАВ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМЕЦЬ РОКУ-2019»

pic
Підприємство є одним із найбільших виробників залізобетонних конструкцій на ринку промислового та житлового будівництва Вінницького регіону. Сьогодні на підприємстві працюють 210 чоловік і випускається понад 500 видів бетонних та залізобетонних виробів. На здійснення відповідних видів діяльності ТОВ «Поділля-залізобетон» має сертифікати відповідності «УкрСЕПРО». Продукція підприємства виготовляється з екологічно чистих матеріалів, які перевіряються в атестованій виробничо-вимірювальній лабораторії. Виробничий процес дозволяє виготовляти вироби за індивідуальними кресленнями замовника. Так, для реконструкції набережної річки Південний Бугу було виготовлено індивідуальні східці для сидінь.
Нині підприємство входить до складу Концерну «ПОДІЛЛЯ». Вже багато років «Поділля-залізобетон» забезпечує всі будівельні потреби Концерну.
Керівник підприємства ТОВ «Поділля-залізобетон» Тарас Присяжнюк прийшов працювати на завод понад 12 років тому. Тоді завод переживав непрості часи.
«Перш за все потрібно було змінити оснащення підприємства, – розповідає директор ТОВ «Поділля залізобетон» Тарас Присяжнюк. – Такі кардинальні кроки дали можливість збільшити виробництво та значно покращити якість продукції».
Зараз на підприємстві працює 210 працівників, мінімальна зарплата від 12 тисяч гривень . Всі працевлаштовані офіційно, більшість працівників - молодь. За останні роки завод було суттєво модернізовано. Завдяки технологічній лінії для виробництва фінської компанії «Elematic» (яка є світовим лідером з виробництва обладнання для заводів ЗБК), робочий процес став набагато досконалішим. Переваги даної лінії виробництва в тому, що продуктивність виготовлення плит у 5 разів вища від радянської технології, вироби мають бездоганну якість та високу міцність.
Як наслідок кропіткої праці з’являються конкурентоспроможні залізобетонні вироби. Серед них – трамвайні плити колій. Нині оновлено трамвайні лінії міста завдяки продукції підприємства.
Завдяки зусиллям працівників ТОВ «Поділля-залізобетон» побудовано торговельні гіпермаркети «Епіцентр», «Метро», «Скайпарк», «Поділля Сіту», «Анастасія», проведено реконструкцію набережної «Рошен», кондитерської фабрики та молокозаводу «Рошен». Мешканці двох районів міста - «ПОДІЛЛЯ» та «АКАДЕМІЧНИЙ» достеменно знають: одна з складових високого рівня будівельних робіт забезпечують залізобетонні конструкції підприємства ТОВ «Поділля-залізобетон».

Фотозвіт

Читайте також:

news
«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» - УДАРНИК РОКУ

3 лип. 2015 р.

«Поділля-залізобетон» - ударник року, освоєно понад десять нових видів продукції

Читати детальніше
news
КИЇВСЬКИЙ МІСТ РЕКОНСТРУЮЮТЬ ПРОФЕСІОНАЛИ

16 лют. 2018 р.

Київський міст реконструюють професіонали - нові орієнтири «Поділля-залізобетону»

Читати детальніше