Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ВВЕЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ, ЯК І ОБІЦЯЛИ

pic
Попри труднощі воєнного стану, проблеми з логістикою, постійне подорожчання будівельних матеріалів та палива, Концерн «ПОДІЛЛЯ» неухильно продовжує підтримувати економіку країни та підтримує ЗСУ.

Як і було обіцяно інвесторам 7 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ», Концерн «ПОДІЛЛЯ» ввів в експлуатацію новобудову.
Величний, фундаментальний, і водночас гармонійний будинок знаходиться за адресою: місто Вінниця, вулиця Тимофіївська, 16.
Вдало вписаний в архітектуру району, він має свій неповторний шарм, підкреслений внутрішнім майданчиком для дозвілля. Тут зосереджено все необхідне, аби мешканці будинку розважалися і відпочивали на свіжому повітрі: гойдалки, гірки, пісочниці для діток, лави для відпочинку для дорослих. Облаштували окрему зону з тренажерами на свіжому повітрі – вона прийдеться до вподоби поціновувачам спортивного дозвілля.
Традиційно паркомісця облаштували зовні будинку, аби не порушувати безпеці мешканців 7 будинку. Особливо подбали про найвразливіших мешканців: для них передбачено адаптовані під`їзди, паркомісця, зручні ліфти.
Утеплення будинку дозволятиме його мешканцям заощаджувати, адже надійні металопластикові конструкції з енергоощадними шибками не даватимуть шансів холодам.

В 7 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» розміщено 122 квартири, серед яких ще є вільні. Отож, якщо мрієте мешкати в сучасній новобудові, яка слугуватиме не одному поколінню, відділ продажу Концерну «ПОДІЛЛЯ» запрошує обрати саме Вашу квартиру.
https://vininvestbud.koncern-podillya.com.ua

Читайте також:

news
❗З 14 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ КОНЦЕРН ПОДІЛЛЯ ВІДНОВИВ РОБОТИ НА УСІХ ЖИТЛОВИХ ОБ'ЄКТАХ!

19 квіт. 2022 р.

У той час, коли майже сотня наших колег захищають Україну зі зброєю у руках, інші працюють “за двох”

Читати детальніше
news
КУПИТИ НЕРУХОМІСТЬ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ» МОЖНА В КРЕДИТ

17 трав. 2022 р.

Як повідомлялося раніше, Концерн «ПОДІЛЛЯ» з 14 березня відновив роботу.

Читати детальніше