Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗАТИШНИЙ БУДИНОК ДЛЯ СУЧАСНОГО ЖИТТЯ

pic
«АКАДЕМІЧНИЙ» не нагадує більшість житлових районів. Тут немає щільного скупчення будинків, а люди мають більше простору, а отже - часу, щоб проводити його з сім'єю. Для цього Концерн «ПОДІЛЛЯ» будує зручні будинки та облаштовує всю необхідну інфраструктуру. Так передбачалося проектом забудови району, і зрештою, вже стало невід’ємною складовою стилю роботи провідного забудовника.

Підтверджує принципи Концерну «ПОДІЛЛЯ» і 4 будинок ІІІ кварталу. І хоча, будівельники лише розпочали працювати над цим об’єктом, його унікальність вже можна спостерігати: це буде продумана та цікава новобудова, яка матиме 111 квартир, затишний двір без машин, а також майданчики для відпочинку. Зони для відпочинку розраховані на дітей різного віку і розташуються у внутрішній частині об’єкту. Традиційно обладнають куточки для занять спортом для дорослих. Підтримуватиметься принцип інклюзивності.

Врахувавши напрацювання минулих об’єктів, було створено новобудову, що включала всю необхідну інженерію та конструктив, які були б найзручнішими для сучасного вінничанина.

Відтак, будинок матиме 111 квартир різних параметрів і розташування. Просторі 1-кімнатні квартири мають площу від 49 квадратних метрів і користуються попитом у молоді. Двокімнатні квартири обирають родини, де вже є дітки. В цьому будинку можна обрати 2-кімнатні квартири, площа яких сягає 68 квадратних метрів. А великі сім’ї мають нагоду обрати розкішні 3-кімнатні квартири, площею від 97 квадратних метрів

Як і інші будинки району «АКАДЕМІЧНОГО», 4 будинок ІІІ кварталу буде утеплено. Також зберігатимуть тепло в квартирах і металопластикові конструкції, які виготовляються на підприємстві Концерну. Адже цьому питанню у Концерні «ПОДІЛЛЯ» приділяється неабияка увага.

Все необхідне для комфортного життя знаходиться поруч. В кількахвилинній доступності дитячий садок, торговельний центр, амбулаторія сімейної медицини та інші об’єкти. Згодом з’явиться ще одна дошкільна дитяча установа, а також загальноосвітня школа. Іншими словами, це будинок для тих, хто прагне проживати в місті, але водночас хоче бути віддаленим від шаленого ритму сучасного міста.

А для охочих придбати квартиру в новому будинку, є гарна новина: залучення інвестицій розпочато. А рівно за рік можна буде святкувати новосілля, а отже розпочати нову історію свого життя.

Читайте також:

news
10 БУДИНОК IV КВАРТАЛУ «АКАДЕМІЧННОГО» ГОТОВИЙ ПРИЙМАТИ НОВОСЕЛІВ

16 груд. 2021 р.

Грудень став знаковим для Концерну «ПОДІЛЛЯ»

Читати детальніше
news
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПЕРЕДАВ ПОДАРУНКИ ДІТЯМ АТО

17 груд. 2021 р.

В переддень новорічних свят в Концерні «ПОДІЛЛЯ» готують подарунки.

Читати детальніше
news
ОМРІЯНІ ПОДАРУНКИ ВІД МИКОЛАЯ

20 груд. 2021 р.

Генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко привітав дітей з Днем Святого Миколая.

Читати детальніше