Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ДОВГООЧІКУВАНІ ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

pic
Отримувати подарунки завжди приємно. З особливим трепетом на свято Миколая чекають діти, адже вважається, що казковий чарівник виконує бажання та дарує омріяні подарунки.

В переддень новорічних свят таких див дожидають діти, якими не один рік поспіль опікується Концерн «ПОДІЛЛЯ». Ще з 2014 року, коли почалася війна проти України, чимало сімей втратили своїх годувальників. З того часу діти цих родин – в полі особливої уваги Концерну «ПОДІЛЛЯ». Генеральним директором Тимофієм Гіренком було прийнято рішення про виділення стипендій. Відтак щомісячно матеріальну підтримку отримують діти, які втратили своїх батьків в АТО.

В цьому році 39 посилок попрямували в домівки Вінниці й області від чарівника Миколая. В них - такі необхідні сьогодні портативні зарядні пристрої, які стануть у нагоді в непростий час. А солодощі додадуть настрою і нагадають про новорічні свята, на які, попри все, чекають діти.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ЗНИЖКИ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА ДЛЯ ВОЇНІВ ЗСУ

8 жовт. 2022 р.

Збройні Сили України, завдячуючи мужності та військовому професіоналізму, щодня дають гідну відсіч ворогу, звільняючи наші міста і села від рашиської...

Читати детальніше
news
ПРАЦЮЄМО ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ

29 лист. 2022 р.

З початком повномасштабної війни деякі території країни не безпідставно почали вважатись більш безпечними

Читати детальніше