Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПРАЦЮЄМО ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ

pic
З початком повномасштабної війни деякі території країни небезпідставно почали вважатись більш безпечними. Серед них в переліку таких областей і Вінниччина.
Як відомо, - щоб донатити на спорядження для бійців чи допомагати волонтерам, – усе це потребує коштів. А для цього люди та бізнеси, які залишаються на умовно більш безпечних територіях країни, повинні продовжувати працювати.

Ситуацію коментує генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ»
Тимофій Гіренко.

- Умови, в яких працює сьогодні бізнес, не можна назвати сприятливими. Ніхто поки не може сказати, що війна закінчиться завтра. Тому перебудова економіки під нові реалії має стати фундаментом для перемоги. Вважаємо, що працювати необхідно, адже економіку як ніколи потрібно підтримувати.
Наш економічний фронт, - це перш за все робота на будівельних майданчиках. Концерн «ПОДІЛЛЯ», відновивши в березні свою роботу, сплачує податки в бюджет, а це понад 90,мільйонів гривень.
І хоча понад 20 відсотків нашого колективу сьогодні виборює незалежність на фронтах війни, ми продовжуємо забудову, згідно плану. І в жодному разі не порушуємо домовленості з нашими інвесторами.
Окрім цього, з перших днів рашиської навали безперервно допомагаємо фронту та підтримуємо боєздатність наших бійців на передовій. Всього такої допомоги було надано на суму понад 14 мільйони гривень, і ми продовжуємо допомагати ЗСУ.

Прагнемо працювати задля нашої держави та вдячні Збройним Силам України за цю можливість.

Читайте також:

news
ЗАТИШНИЙ КВАРТАЛ ДЛЯ МИРНОГО ЖИТТЯ

29 жовт. 2022 р.

Власна оселя асоціюється в більшості мешканців, як вигідно розташована, сучасна, зручна квартира

Читати детальніше
news
З УВАГОЮ ДО ІНВЕСТОРІВ

15 лист. 2022 р.

Ремонт квартири - справа кропітка і затратна. Проте, у разі, якщо забудовник відповідально ставиться до своїх об‘єктів, то і ремонтні роботи в помешка...

Читати детальніше