Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗАТИШНИЙ КВАРТАЛ ДЛЯ МИРНОГО ЖИТТЯ

pic
Власна оселя асоціюється в більшості мешканців, як вигідно розташована, сучасна, зручна квартира. Особливості сьогодення додають до переліку вимог ще й безпечність та заощадливість. Важливу роль, також, відіграє місце розташування житлового комплексу, природні переваги і розвинена інфраструктура. Адже нова квартира – це територія родини, в якій зростатимуть та виховуватимуться діти.
Район «АКАДЕМІЧНИЙ» давно зажив слави перспективного та сучасного району. Нові квартири тут обирають переважно молоді родини. І не дарма, адже в районі все створено для повноцінного життя, в якому комфортно як дорослим, так і найменшим мешканцям.

Яскраве цьому підтвердження – локація, яка об’єднала два будинки – 7 та 9 IV кварталу.
Виконані в одному стилістичному ключі, вони не лише складають вишуканий архітектурний моноліт, але й гармонують з іншими будинками кварталу. Об’єднує їх, також, велика зона відпочинку, яка вже припала до вподоби маленьким мешканцям «АКАДЕМІЧНОГО». Сюди приходять провести дозвілля, займатися розвиваючими іграми на свіжому повітрі, милуватися ошатною територією, а також додати здоров’я, освоюючи спортивні тренажери.
Серед вигод кварталу - транспортна розв'язка. Вона дозволить без проблем дістатися в будь-яку точку міста швидко і просто, адже тут, також, проходить зручний маршрут громадського транспорту. Ділова та культурна активність Вінниці зосереджена в 10-хвилинній доступності, що так важливо для людей, які цінують свій час.
Окремої уваги слугують квартири будинків. Фахівці Концерну «ПОДІЛЛЯ» завбачливо розташували І в 7, і в 9 будинках 1, 2 та 3-кімнатні квартири. В них застосовано найсучасніші енергоощадні технології. Обидві новобудови живитимуться електрикою, тому можна не хвилюватися через великі платіжки за комунальні послуги. Адже кожна квартира обладнана індивідуальною системою електроопалення, а усі електромережі будинку обладнані з урахуванням необхідного навантаження. Сприяє енергоефективності і утеплення будинків, яке виконано за усіма останніми будівельними нормами.

Для тих, хто знаходиться в пошуку особливої оселі для сучасної родини, повідомляємо, що в 7 та 9 будинках IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» ще є кілька вільних квартир у продажу. Відділ продажу Концерну «ПОДІЛЛЯ» допоможе визначитися з вибором:
https://vininvestbud.koncern-podillya.com.ua

Читайте також:

news
ЗНИЖКИ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА ДЛЯ ВОЇНІВ ЗСУ

8 жовт. 2022 р.

Збройні Сили України, завдячуючи мужності та військовому професіоналізму, щодня дають гідну відсіч ворогу, звільняючи наші міста і села від рашиської...

Читати детальніше
news
ДЕНЬ КОЗАЦТВА – ТРАДИЦІЯ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

13 жовт. 2022 р.

Cвято Покрови свого часу було одним з найголовніших свят козаків, за що воно отримало другу назву – Козацька Покрова

Читати детальніше