Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

КВАРТИРИ ДЛЯ МИРНОГО ЖИТТЯ

pic
Затишок, комфорт та багато простору - головні переваги цього кварталу. Об‘єднані одним внутрішнім двором, 7 та 9 будинки ІV кварталу створюють гармонійний моноліт, який закохує з першого погляду.

Знаходяться будинки осторонь галасливих місць та масових скупчень, які загалом не притаманні району «АКАДЕМІЧНИЙ». Проте, мешканці 7 та 9 будинків можуть за лічені хвилини дістатися до дитячого садка, амбулаторії сімейної медицини, торговельного комплексу «Барбара», численних магазинів та кав‘ярень. З іншого боку кварталу - лісосмуга, де добре прогулятися з думками наодинці.

Концерн «ПОДІЛЛЯ», який втілює проект забудови району «АКАДЕМІЧНИЙ», обирає лише сучасні та якісні складові на кожному етапі будівництва: чи то облаштування інфраструктури, або ж утеплення новобудов. Використовуючи найкращі європейські практики, Концерн «ПОДІЛЛЯ» рік за роком вдосконалює процес будівництва. Саме тому 7 та 9 будинки ІV кварталу втілені з урахуванням світових надбань будівельної індустрії, а також актуальних потреб інвесторів.

У більшості квартир, зданих в експлуатацію 7 та 9 будинках, вже проживають мешканці. Але ще є кілька варіантів 1, 2 та 3-кімнатних квартир, які підготовлені до чистового оздоблення. Отож, за бажанням, за кілька місяці ремонтних робіт, можна оселитися у власній зоні комфорту найпопулярнішого житлового району Вінниці.
А відділ продажу Концерну «ПОДІЛЛЯ» допоможе визначитися з вибором:

https://vininvestbud.koncern-podillya.com.ua/rajon-akademicnij

Читайте також:

news
МЕШКАНЦІ 9 БУДИНКУ ІV КВАРТАЛУ РАЙОНУ АКАДЕМІЧНИЙ СТВОРИЛИ ОСББ

1 лют. 2023 р.

Повноцінно керувати спільним майном, самостійно формувати бюджет і штатний розклад, визначати внески на утримання будинку, обирати постачальників кому...

Читати детальніше
news
ПРОЕКТ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ В ДІЇ

8 лют. 2023 р.

Пів року назад Концерн «ПОДІЛЛЯ» започаткував новий проект підтримки наших воїнів. Ініційована генеральним директором Тимофієм Гіренком, акція одразу...

Читати детальніше