Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

В «АКАДЕМІЧНОМУ» З’ЯВИТЬСЯ НОВА БАГАТОПОВЕРХІВКА

pic
Квартира у новому будинку – про таке мріється чи не з дитинства. І от, зовсім скоро, у центральній частині району "АКАДЕМІЧНИЙ" з’явиться багатоповерхівка, яка забезпечить комфортне, якісне житло за прийнятною ціною. Концерн "ПОДІЛЛЯ" розпочав залучення інвестицій для будівництва нового, 4 будинку IV кварталу району "АКАДЕМІІЧНИЙ".
В новобудові з’являться 220 сучасних квартир з високими стандартами, де особлива увага приділяється якості тепло- та гідроізоляції. Доладне, продумане планування квартир. Вражатиме і проектне рішення будинку. 4 будинок IV кварталу району "АКАДЕМІЧНИЙ" матиме незвичайний вигляд. Красень-будинок матиме 7 під’їздів. Передбачено цікаве поєднання поверхів: хто полюбляє невисоку поверховість - може обрати квартиру в під’їзді, де максимальна поверховість - 6. В кого викликає захват висота - є можливість придбати помешкання в під’їздах на 7 чи 8 поверхів. Вже традиційно в прибудинковій території будинку буде облаштовано сучасний та безпечний дитячий майданчик, зони відпочинку для родин, а також тротуар, місця для паркування, озеленення.
І це враховуючи, що до дитячого садочка, медичної амбулаторії та найбільшого торговельного комплексу "АКАДЕМІЧНОГО" – кілька хвилин пішки.
Все це буде доступне новоселам з січня 2021 року. Саме тоді планується введення в експлуатацію 4 будинку IV кварталу району "АКАДЕМІЧНИЙ".

Фотозвіт

Читайте також:

news
В БУДИНКАХ “АКАДЕМІЧНОГО” ВСТАНОВЛЮВАТИМУТЬСЯ РІЗНІ СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ

18 квіт. 2019 р.

Будинок №5 IV кварталу житлового району “АКАДЕМІЧНИЙ” м. Вінниці, матиме стоматологію та аптеку.

Читати детальніше
news
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ БУДИНОК В РАЙОНІ «АКАДЕМІЧНИЙ»

20 серп. 2019 р.

Українці лише починають придивлятися до енергоефективного житла.

Читати детальніше