Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ТРИМАЄМО ЕКОНОМІЧНИЙ ФРОНТ

pic
Будівництво переживає нині не кращі часи. Проте, інвестори не мають відчувати труднощі сьогодення, - переконаний генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко.

За його словами, війна в країні наклала відбиток як на галузь загалом, так і на будівництво Вінниччини зокрема:
- Серед відомих негативних чинників впливу на економічну активність, та й будівництво, як складову економіки, – продовження інтенсивних бойових дій, зруйновані потужності та ланцюги постачання, блокування портів та пошкодження транспортної інфраструктури, здорожчання енергоносіїв та зростання виробничих витрат підприємств, погіршення інфляційних очікувань. З огляду на це, ми хоч і зменшили обсяг будівництва, проте відчуваємо, як на тлі суттєвого зростання цін на сировину та товари постачальників, інвестори турбуються про подальшу долю вкладених в нерухомість коштів. Попри все, ми зберегли колектив, вчасно сплачуємо податки і підтримуємо нашу армію.

Не зважаючи на всі труднощі, Концерн «ПОДІЛЛЯ» дотримується договірних умов перед своїми інвесторами.
Всі об’єкти, будівництво яких планувалось завершити в 2022 році, Концерн «ПОДІЛЛЯ» введе в експлуатацію в зазначені терміни.

Фотозвіт

Читайте також:

news
НОВИЙ БУДИНОК IV КВАРТАЛУ ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

2 серп. 2022 р.

Район «АКАДЕМІЧНИЙ» давно став ознакою гарного смаку в питанні вибору нової квартири. І не дарма.

Читати детальніше
news
БУДИНОК ДЛЯ РОДИННОГО ЖИТТЯ ТА ЗМІСТОВНОГО ВІДПОЧИНКУ

10 вер. 2022 р.

Висока якість будівництва надійно збудованого, утепленого, з потужними комунікаціями житла, та вигоди розвиненої інфраструктури, - все це про 4 будино...

Читати детальніше